TriEye Şimdi Türkiye’de

TriEye Şimdi Türkiye’de

TriEye bisiklet gözlükleri elektrikli bisiklet ve sürüş güvenliği üzerine çalışan Riot e-Bikes & Solutions firması ile şimdi Türk bisiklet severlerin beğenisine sunuluyor.

Yenilikçi modelleri ile bilinen TriEye için yalnızca bir bisiklet gözlüğü üreticisi demek yanlış olur. Zira TriEye ürünlerini muadillerinden ayıran oldukça belirgin bir özellik var.

Bisiklet sürüşlerinde güvenliği artırmaya odaklanan firma, gözlüklerinde kullanıcının arkasını görebilmesini sağlayan entegre bir ayna ile geliyor.

2016 yılında bir aile şirketi olarak kurulan marka, ürettiği gözlükleri “Oyunun kurallarını değiştiren” mottosuyla tanıtıyor.

Kurucu Carsten Juell Fongen ise TriEye gözlükleri şu sözlerle anlatıyor.

“Üçüncü nesil TriEye VIEW artık piyasada. Tüm yol bisikletçileri için güvenliği artırmak üzere optimize edilen Trieye VIEW, e-bisikletler, e-scooter’lar, tekerlekli patenler veya yolu motorlu araçlarla paylaşan herkes kullanılabilir. Güvenli, konforlu, modaya uygun ve yüksek kaliteli Trieye VIEW, her eğlence amaçlı ve ciddi bisikletçinin yolda güvenle ve gönül rahatlığıyla sürmesi gereken bisiklet oyununun kurallarını değiştiriyor.”

TriEye ürünlerine Performans Bisiklet mağazalarından ve performansbisiklet.com adresinden ulaşabilirsiniz.