EN HIZLISI

ŞİMDİ DAHA HIZLI

Üçüncü nesil Speed ​Concept


Speed ​​Concept ile tanışın sınıfının en hızlısı olacak şekilde tasarlanmış bir triatlon bisikletidir.

slider
slider

Sizi her zamankinden daha hızlı hale getirmek için tasarlandı


Yakıtla kal, hızlı kal

Karbon fiber ve aero tüp şekilleri sizi daha hızlı yapacak tek faktör değildir. Bu nedenle, Speed ​​Concept için en aerodinamik ve sezgisel hidrasyon ve yakıt doldurma sistemlerini oluşturmak için bir ton beyin gücü harcadık.

Image

Daha iyi bir kollar arası şişe

Aerodinamiği ve hidrasyonu artırmak için tasarlanmıştır. Yerleşik pipet, bir yudum almayı kolaylaştırır ve yeniden doldurmanız gerektiğinde istasyondan bir şişe alıp silikon bağlantı noktası aracılığıyla şişeye sıkıştırmanız yeterlidir.

Image

Tam entegre bento kutusu

Doğrudan üst boruya yerleştirilmiş, bir ırkın beslenmesini içinde tutabilirsiniz. Çıkarılabilir bölücüler, her şeyi düzenli tutmanıza olanak tanır ve yuvalı sert silikon üst kısım, aerodinamikten ödün vermeden erişimi kolaylaştırır.

Image

Aero aşağı tüp şişe

İçecek karışımı konsantresi için tasarlanmıştır, böylece beslenmenizi mükemmel bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Doğru yakıt oranını elde etmek için BTA'nın silikon portuna biraz sıkın.

Image

Gizli tüp depolama

Kuş tüyü borulu şişenin altında, tüm düz seti tutan gizli saklama alanı vardır! İçine bir CO2 kartuşu, Bontrager BITS aracı ve bir tüp sığabilir.

Daha rahat, yumuşak bir sürüş

Çoğu triatlon bisikleti… en hafif tabirle son derece rahatsızdır. Öncekinden %30 daha uyumlu yol yumuşatma IsoSpeed ​​ile birlikte geldiği için bu değil. Triatletler doğal olarak selenin burnuna daha yakın oturduklarından, IsoSpeed'i koymak için en iyi yeri bulmak için birçok test yaptık. Sonuç, diğer yol bisikletlerinden çok daha ileri bir pivot konumuna sahip yeni, tri-spesifik bir IsoSpeed'dir. Ve daha rahat bir sürüşün performansı iyileştirip iyileştirmediğini merak ediyorsanız - evet. Trek'in Performans Araştırma Laboratuvarı tarafından yapılan gerçek dünya testlerinde. Daha uyumlu, yumuşak bir sürüşün vücudunuz için daha az yorucu olduğunu ve sürüş için daha zinde kalmanıza yardımcı olduğunu bulduk.

Mükemmel uyumlu

Harika bir bisiklet uyumu, triatletler için kesinlikle çok önemlidir; kilometrelerce sürüş pozisyonunda kalırsınız. Bu nedenle, yeni Speed ​​Concept'in büyük bir uyum aralığı ve tonlarca ayarlama fırsatı vardır. Çubukların, uzantıların, kulelerin, pedlerin ve daha fazlasının her bir parçasını özelleştirebilirsiniz ve ayarlamayı da daha hızlı ve daha kolay hale getirdik.

Kolaylıkla seyahat edin

Bisikletinizi seyehat için demonte etmek zorunda kaldığınızda pek hoş bir durum olmayabiliyor. Artık korkmayın - taban çubuklarını ve uzantıları çıkarmayı inanılmaz derecede kolaylaştırdık ve Speed ​​Concept'inizi varış noktanızda yeniden monte ettiğinizde uyum pozisyonlarınız mükemmel bir şekilde korunacaktır.
slider
slider

Dünya şampiyonu için yeterince hızlı

Trek-Segafredo yarışçısı Ellen van Dijk, Speed ​​Concept'i 2021 UCI Yol Dünya Şampiyonasında elit zamana karşı yarış podyumunun zirvesine çıkardı.





Image
slider
slider